Dette skjedde i natt

Stengte fjelloverganger

Natt til søndag skaper uværet problemer på fjellovergangene i Sør-Norge. Blant annet er Hardangervidda stengt. Det samme gjelder Europavei 134 over Haukelifjell, Fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland og riksvei 13 over Vikafjellet.

På riksvei 52 over Hemsedalsfjellet er styrt trafikkavvikling.

Hjemmeran i Oslo

Politiet har natt til søndag pågrepet tre menn etter et mulig væpnet ran i en leilighet på Aker Brygge i Oslo. Ingen kom til skade under ranet. Politiet ble klokken 22.15 varslet om at flere personer hadde tatt seg inn i en leilighet, truet med skytevåpen og tatt med seg eiendeler.

Rundt 50 døde i flom

Rundt 50 personer har mistet livet i en storflom i Papua-provinsen i Indonesia, sier politiet i Papua. 21 andre er skadd, opplyser Indonesias etat for krisehåndtering til nyhetsbyrået Reuters. Sentani-området nær Jayapura har blitt rammet av kraftig nedbør som utløste lørdagens flom.

Første valgrunde avgjort

Regjeringskritiker Caputova vant den første runden av valget i Slovakia, der drapet på en journalist har blitt et sentralt tema.

Zuzana Caputova (45) har 40 prosent av stemmene etter at 97,8 prosent av stemmene er talt opp. EU-kommisjonens visepresident Maros Sefcovic (52), som støttes av regjeringspartiet Smer-SD, ligger hittil på 18 prosent.

(©NTB)