Bil kolliderte med fjellvegg

En person har blitt frakta til Ålesund sjukehus med ambulanse etter å ha kjørt inn i en fjellvegg.

Luftambulansen er på plass. 
Foto: Marius Simensen

Nyheter

Rundt halv 12 søndag formiddag meldte Møre og Romsdal politidistrikt om et trafikkuhell ved Magerholm i Ålesund i Møre og Romsdal, like ved ferjekaia. En bil hadde kjørt av vegen, og inn i en fjellvegg. Nødetatene kom til ulykkesstedet, og fikk frigitt sjåføren som satt fastklemt inne i bilen. Personen ble så sendt til Ålesund sjukehus i ambulanse med ukjent skadeomfang. Sjåføren var alene i bilen når ulykken skjedde.

– Personen var bevisst, men utover det kan jeg ikke si noe som skadeomfang, sier operasjonsleder Arild Reite ved Møre og Romsdal politidistrikt til Sunnmørsposten.

Han forteller videre at vegen der ulykka skjedde vil bli stengt en god stund framover.

– Vi er på stedet og foretar undersøkelser. Det vil også komme en gruppe fra Statens vegvesen for å bistå i arbeidet. Derfor vil vegen være stengt en god stund. Vi anbefaler derfor folk om å kjøre om E39, og vi har skiltet at vegen er stengt både på Magerholm og på Valle.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Nyheter