Dette jobber politiet med lørdag

Salten: Politiet og Statens naturoppsyn har gjennomført naturoppsyn med helikopter. Fauske, Sørfold og Saltdal var nedslagsfeltet. – En person anmeldes for kjøring med ATV med belte uten dispensasjon. Ellers lite spor etter ulovlig kjøring, melder politiet klokken 17.02.

Tromsø: I området ved UiT/UNN har politiet fått flere meldinger om person bærende på en blå kasse. – Vedkommende mistenkes for vinningskriminalitet. Ved observasjon, ring 02800, melder politiet klokken 16.23. Klokken 16.31: Beskrivelse av vedkommende: nordmann, rundt 40 år, cirka 185 centimeter høy og normal kroppsbygning. Svarte klær, gule og svarte vintersko.

Kvalvikdalen: To personer har utløst skred. Ingen tatt eller skadet. – Skredet er om lag 150 meter bredt og 80 meter langt, melder politiet klokken 14.03.

Setså: Melding om utforkjøring av vogntog på E6. Ett felt skal være stengt. Fører av vogntog fremstår uskadet. Endel kø på stedet, melder politiet klokken 13.37. Klokken 17.14: Traileren fjernet, og E6 er åpen.

Hollenderen: Følge på fem personer tatt av skred. Alle gjort rede for. – En skadet, og ambulansehelikopter på tur til stedet, melder politiet klokken 13.07. Skredet har gått ned mot Vågbotn og er cirka 50 meter bredt og 200 meter langt. Klokken 13.53: Den skadde er hentet ut av ambulansehelikopter og tas hånd om av helse.

Mo: Melding om trafikkulykke på E6 ved Bolinsvingen. Enslig bil kjørt av veien. Nødetater på tur til stedet, melder politiet klokken 12.39. Klokken 12.47: Fører sjekkes av ambulansepersonell. Bilen skal stå et godt stykke utenfor E6. Klokken 13.26: Fører tatt til legevakt for sjekk. E6 blir stengt en periode mens berging pågår.

Løkvollen: Politiet har avholdt promillekontroll. En fører mistenkt for promillekjøring og framstilles for blodprøve. – Førerkort beslaglagt og sak opprettes, melder politiet klokken 11.10.

Fauske: Nødetater rykker ut til Marmorveien etter melding om brann på tak, melder politiet klokken 10.29. Klokken 10.47: Det jobbet med å slukke brannen på stedet. 17 personer evakuert per nå. Klokken 11.40: Brannen er slukket. Stedet sjekkes med varmesøkende kamera for å være sikker. De evakuerte kan få flytte hjem, da det ikke er røyk i noen av leilighetene.

Sortland: Utrykningspolitiet har gjennomført promillekontroll i Blåheiveien. 21 kontrollerte førere, og ingen reaksjoner, melder politiet klokken 10.02.

Bodø: Patrulje og utrykningspolitiet har gjennomført promillekontroll på riksvei 80 på Stille Dal. – 100 kontrollerte bilførere, og 2 personer tatt for promillekjøring. Bevissikring foretatt, melder politiet klokken 09.50.

Tromsøya: Politiet har avholdt trafikkontroll med fokus på promille. 52 kontrollerte, og ingen reaksjoner, melder politiet klokken 07.55.

Narvik: En person som lagde bråk i taxikø er bortvist fra sentrum, melder politiet klokken 04.16.

Narvik: Mann i 20-årene bortvist fra Narvik sentrum fram til klokken 08.00 på grunn av ordensforstyrrelse, melder politiet klokken 02.45.

Krokstrand: Melding om brann i campingvogn. Nødetater på tur til stedet, melder politiet klokken 01.22. Klokken 02.16: Politiet er på stedet, og melder at campingvognen er nedbrent. Klokken 02.29: Brann er kommet til stedet og er begynt med slukking. Personer i vogner i nærheten av brannen er evakuert til kafeen på campingplassen. Politiet jobber med å få oversikt på stedet. Klokken 05.04: Det er gjort funn av to døde personer inne i campingvogna. Politiet har varslet pårørende. Åstedet er sperret av for videre undersøkelser.