Ragnhild Mowinckel kan ta VM-gull

OddstipsTorsdag er det klart for første runde av 16-delsfinalene i Europa League og dessuten er det full runde både i den norske og svenske eliteserien i ishockey. I alpin-VM er det klart for storslalåm for kvinner og det sprint skiskyting for kvinner i Salt Lake City. Natt til fredag spilles det 11 kamper i NHL.

Fredag kan du stikke av med 97 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

VM alpint – storslalåm kvinner – Ragnhild Mowinckel tar medalje – 2,50 (spillestopp kl 14.10)

VM alpint – storslalåm kvinner – Ragnhild Mowinckel tar gull – 8,00 (spillestopp kl 14.10)

Ragnhild Mowinckel er i favorittsjiktet til gullet i torsdagens storslalåm i Åre. Ragnhild har hatt et strålende VM hittil og tok bronse i kombinasjonen sist fredag. Hun ble nummer fem i utfor søndag og innledet VM med en flott 6. plass i Super G. Storslalåm er nok den aller beste disiplinen for Ragnhild og det var i denne grenen hun tok foreløpig eneste verdenscupseier i tyske Ofterschwang i mars i fjor. Hun tok OL-sølv i storslalåm i Pyeongchang en drøy måned tidligere og hun var på pallen i det siste verdenscuprennet i storslalåm i Maribor før VM. I tillegg ble hun nummer to i Killington i slutten av november i fjor.

Det oser selvtillit av kjøringen til Ragnhild Mowinckel for tiden og hun er en klar medaljekandidat torsdag. 2,50 i odds på at Ragnhild tar medalje er bra odds og spilles. Det er også helt klart verd å sette et spill på at Ragnhild tar gull. 8,00 er oddsen på det. Vi tester både et medaljespill og et gullspill på Ragnhild.

Klikk her for å levere dette spillet