Mann i 20-årene kritisk skadd i frontkollisjon

SISTE: Politiet melder at sjåføren av varebilen anses å være kritisk skadd. Det ble først meldt at denne personen var i slutten av tenårene, men nye opplysinger fra politiet sier at han skal være i slutten av 20-årene.

Klokken 08.41, mandag morgen, fikk nødetatene melding om en trafikkulykke på Valenvegen i Bø. Politiets operasjonsleder melder at en bil og en lastebil har kollidert på stedet. Én person satt fastklemt da hendelsen ble meldt inn.

Nødetatene fikk mannen løs, og luftambulanse ble tilkalt til stedet og tok med seg vedkommende til Ullevål sykehus i Oslo.

Hendelsesforløpet er ikke kjent, men det er to kjøretøy og to personer som er involvert i ulykken. Patruljeleder på stedet, Trond Barlaup, sier til TA at hendelsesforløpet er ukjent, men at det skal være snakk om en frontkollisjon.

TA journalist på stedet meldte at veien var stengt rett etter ulykken skjedde. Lastebilen hadde havnet på tvers av veien, mens varebilen havnet ut i grøfta.

– Det er store materielle skader i fronten på varebilen, sier TAs journalist.