Julie Bergan klar for Opptur!

Julie Bergan er klar for Bodø og festivalsommeren. Foto: Presse

Julie Bergan har vist seg å være en av de mest ettertraktede og energiske liveartistene landet har å tilby. Nå er hun klar for Opptur 2019.

Med sin livlige personlighet, kraftfulle vokal, og altoppslukende fremføringsevne skyter hun publikums forventninger til himmelen og tilbake. Det unge talentet har så langt samlet over 300 millioner streams på Spotify og tallene tikker oppover hvert sekund.
Etter sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med “All Hours” og “Arigato” har Bergan spilt konserter over hele verden, både solokonserter og som en stødig oppvarmer for verdensidoler som Justin Bieber, Dua Lipa og Jess Glynne. I 2018 turnerte hun verden over med superstjerne-DJ Alan Walker på internasjonale scener som Coachella i USA og EDC Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa.
Etter slippet av debutalbumet “Turn on the Lights” 2. februar 2018 har alle piler pekt oppover for stjerneskuddet. Supersamarbeidet “Ignite” med K-391, Alan Walker og SEUNGRI ble Bergans andre norske #1 på VG-Lista, og den ble også kåret som årets norske låt under NRJ-Awards. I hennes tidligere år har hun vunnet Musikkforlegger prisen for “Årets Gjennombrudd” med “Arigato”, som i tillegg var nominert for “Årets Låt” under Spellemann 2016. Bergan har allerede turnért land og strand rundt i inn -og utland, og spilt for fulle hus under “Arigato Tour” og “It’s LIT Tour Pt.1 og 2”.– Vi hadde besøk av Julie på Opptur i 2017 og bestemte oss allerede da at vi ønsket henne tilbake da hun leverte et forrykende show, heter det i en pressemelding fra arrangørene.

Julie Bergan spiller på Opptur Fredag.