Herlig V65-jackpot fra Harstad

Gry Kanstad er aktuell i dagens V65-omgang fra Harstad. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Forus: Millionjakt i V75
Tippetips: Full tillit til Arsenal på lørdagskupongen
Oddssingel PL
: Bournemouth kan yppe seg mot Liverpool
Oddssingel PL: Chelsea kan da ikke være sjanseløse mot City
Oddssingel PL: Tottenham må tenke på Champions League
Oddssingel PL: Sean Dyche i alvorlig trøbbel
Oddsdobbel 1: Saftig lørdagsdobbel med Birmingham
Lotto lørdag: Gulltrekning med 29 millioner i potten
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Harstad avrunder lørdagen med en V65-jackpotomgang. Det ligger knappe 250 000 ekstra i sekserpotten, og den ekstra deigen skal vi være med å kjempe om. Flere godbiter er naturligvis jobbet frem, og bankeren, ja, den tror vi MYE på. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Philip Lyn – Står på 40m tillegg, men det betyr neppe veldig mye da det dreier seg om et lite felt, og dermed får normalt Philip Lyn gratis kontakt. Virker å være VELDIG pågang i regi Morten Carlsen, og vi likte avslutningen i Boden sist. Spurtet strålende (26,2 s 800m), og den hadde krefter igjen over mål. Er den klart beste hesten i innledningen, og den er HET med ytterligere fremgang.

Dagens beste banker:
V65-2 : 8 Camilio – Er normalt helt overlegen mot en billig gjeng som dette. Var strålende fra dødens på Augustus F. sist, og er fort ytterligere forbedret med den blåseren i kroppen etter pause. Er veldig kjapp fra start, og ingen ønsker vel å svare nå? Vi tror ikke det, og er veldig inne på at dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Dette er dagens i særklasse beste banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 3 Søviktindra – Er 20m billigere ute kontra favoritten 7 Kor Kosen nå, den kan komme seg tidlig foran, og da kan dette bli en hardere match enn hva flere tror. Har gått i dødens de to siste gangene, og det er neppe riktig melodi for denne hoppen. Er klart bra på sitt beste, og unngår den bare dødens så burde den være med å kjempe om det. Plasseres knepent foran 7 Kor Kosen.

V65-4 : 2 You Who – Kommer ut etter pause, og den er blitt behandlet i dette oppholdet. Er en hest med ordentlig fin grunnkapasitet, den kan åpne bak bilen, og fra eventuelt tidlig tet har den en STOR sjanse. Settes knepent foran 6 Oliver G.T. som det er fine rapporter på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Juliano Extreme – Blir ENORMT hardt betrodd, og det er også snakk om den beste hesten i feltet. Vant enkelt sist, og formen er bra. Vær dog OBS på at sporet kan bli en felle da den kun er middels fra start. Med tanke på at den blir en veldig tung favoritt så må vi bare spekulere da den altså trolig blir overflydd. 6 Florican Plane – Er neppe dårligere på ren kapasitet, men her har det vært mange skjær i sjøen de siste årene. Var dog smellfin når den «badet» hjem løpet fra tet nest sist, mens det ble feil sist. Skulle den komme seg foran, og levere på sitt beste etter pause, ja, da er den alt annet enn ueffen. OBS!

V65-6 : 13 Valle Trym – Er det VELDIG bra kapasitet i, og den er normalt HET i et løp som dette. Så egentlig veldig bra ut i snøværet sist, og den viste også stor fart mellom et par galopper. Formen er bedre enn raden, og uten noe tull underveis kan det være duket. Prøves som en frekkis i en ellers veldig jevn finale.