Dag: 8. desember 2018

Dag: 8. desember 2018

31.000 «gule vester» har samlet seg til nye protester rundt om i hele Frankrike. Politiet bruker tåregass mot demonstrantene, og minst 700 er pågrepet.

Les Mer…

Protestbevegelsen «De gule vestene» har spredd seg fra Frankrike. I Belgia er minst 50 pågrepet etter protester ved togstasjoner og EU-institusjoner i Brussel.

Les Mer…

Redaksjonen om omland har internseminar i dag etterfulgt av det tradisjonelle julebordet. Det kan gi en litt tynn tjeneste og mange NTB-meldinger idag. Slik må det bli. Når leserne vet dette er jeg overbevist om at de forstår og ikke bare unner oss det, men forstår at det vil gi et bedre produkt. Document må […]

Les Mer…

Uroen i Frankrike bekrefter at Europas politiske landskap forandres. Den globalistiske modellen nærmer seg slutten. Hvilke politiske ideer vil folk tro på heretter? I kulissene venter Marine Le Pen tålmodig. I et nylig intervju fremtrer hun klarere som politisk tenker.

Les Mer…

USA hevder at Huawies finanssjef Sabrina Meng skjulte transaksjoner med Iran, noe som forledet bankene til å godkjenne overførsler av flere hundre millioner dollar. Pågripelsen av Meng kan bli en styrkeprøve mellom Kina og USA.

Les Mer…

Abid Raja sier i et intervju med Dagens Næringsliv at en av de sakene som kunne løftet Venstre på meningsmålingene er å gå inn for EU-medlemskap. Venstres landsmøte sa nei til EU i 2017.

Les Mer…

et meldes om amper stemning under markering mot Marrakesh-avtalen foran Stortinget. Ikke bare hadde motdemonstranter møtt opp. Det hadde også representanter for Nordisk Motstandsbevegelse. Et stort politioppbud sørget for at det ikke ble konfrontasjoner.

Les Mer…

Politiet mistenker brannstiftelse etter at en mann ble observert løpende fra to brennende biler i Oslo i natt.

Les Mer…

En mann kom fra en antatt knivstikking i Oslo med kun lettere skader. Ifølge politiet kjenner han sannsynligvis gjerningspersonene og samarbeider ikke.

Les Mer…