Arctic Cabins har fått nye drivere – italienere overtar!

Lorenzo Pirra og Valentina Mariotti skal drive Arctic Cabins videre. Foto: Privat Foto: Arctic Cabins

Eierselskapet Lundal har i dag signert avtale med nye drivere av Arctic Cabins i Vestvatn.

Lundal-familien, som eier anlegget, valgte i august å legge ned driften etter en stor hyttebrann.Nå er nye drivere, italienerne Lorenzo Pirra og Valentina Mariotti, klare til å ta fatt på sin nye hverdag med umiddelbar virkning.
Arctic Cabins byr på overnatting og aktiviteter i fantastiske omgivelser et knapt stavtak fra Vestvatn Alpinanlegg hvor snøkanonene nå går for fullt, og Tor Olav Lundal er glad for at anlegget vil være åpent for fullt denne sesongen også.– Vi er svært glad for å nå ha signert avtale med gode drivere for Arctic Cabins i forkant av at vintersesongen setter inn for fullt, sier Tor Olav Lundal, og legger til at han tror Lorenzo og Valentina er de rette personene for å løfte Arctic Cabins inn i fremtiden.

– De har begge bred og variert erfaring, han som kjøkkensjef og hun som sykepleier. At de begge vil bidra til både lokalmiljø og utvikling av næringslivet her på bygda er jeg overbevist om, sier Lundal.