Seier til Rindal, tap for Surnadal

Rindals 5. divisjonslag fikk en flott start på kampen, og ledet hele 7 – 1 etter elleve spilleminutter. Til pause var avstanden økt til ti mål. Oppdal scoret andreomgangens fire første mål, men seieren var aldri truet. Rindal vant til slutt kampen 22 – 15. Nelly Skjølsvold (bildet) ble toppscorer med 6 mål.

Søndag tar Rindal turen til Ålen. Kampstart 17.00. 

Se tabellen her

Kampfakta Oppdal – Rindal 15 – 22 ( 5 – 15 )

Eirin Mogset

Arnhild Bergheim 1

Mona Nonstad Bolme 4

Mette Skjølsvold Aasen 2

Karen Syrstad 2

Beate Halsetrønning 2

Gro Anita Midtlyng 2

Marit Mogset 1

Nelly Skjølsvold 6

Stine Løkås

Elin Landsem 2

Surnadals håndballdamer fikk det som forventet svært tøft mot Flå/Lundamo. Surnadal sesongåpnet med å tape med 13 mål på bortebane, og avstanden mellom lagene var akkurat den samme i lørdagens oppgjør. Surnadal kom bakpå fra start, og leverte en svak kamp.

– Årsverste fra vår side. Å tape mot Flå/Lundamo er helt greit – de er langt bedre håndballag enn oss, men det er måten vi taper på som ikke er greit. Laget henger ikke sammen i noen faser av spillet, og det er kun Hanna Saksen som får godkjent i dag. Vi må opp mange, mange hakk til morgensdagens møte med Melhus/Gimse, sier trener Mari Vattøy.

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal – Flå/Lundamo 14 – 27 ( 8 – 13 )

Emilie Moholdt

Ane Lyngstad

Hildegunn Henden Dalsegg 2

Elise Einum 3

Oda Bredesen

Line Mogstad

Sara Forslund

Mari Vattøy

Kine Bjørseth

Hanna Saksen 6

Kristin Lundemo Solli 2

Johanne Vattøy Sæther 1